03 Ağustos 2009

Kabus!

Temmuz başından beri gündemi takip edememek böyle bir şey olsa gerek... En güvendiğin ve en çok kullandığın firmanın haberlerini alamamak...

Ama bu bir kabus olmalı. Öyle olmalı, birisi beni dürtmeli ve ben uyanmalıyım. Doğum günümde de attığım fırçayı geri alıyorum şimdi.

Mavi Bilgisayar'dan bahsediyorum. Denizli'ye döndükten sonra sitelerine girdiğimde gördüğüm yazıya anlam verememiş, web sitesinde problem var zannetmiştim. Bunu takiben sorunu öğrenmek üzere Mavi Bilgisayar Denizli şubesine gitmeye karar verdim ki 5 katlı koca binanın kepenkleri indirilmiş ve kapıda "Kapandık!" yazıyor.

Aklıma gelen ilk düşüncelerden kurtlulmak istedim o an, lakin ben ne kadar kurtulmak istesem de acı haberi bugün bizzat almış oldum...

Böylesine büyük bir firmanın batması çok acı ve büyük bir kayıp. Gerçekten çok üzüldüm.

Sağlam bir araştırmadan sonra kimseyi mağdur etmediklerini, aksine mağdur olan müşteriler için ellerinden geleni yaptıklarını öğrendim. Mavi Bilgisayar'ın yapması gereken güzel ve adil davranış da bu olmalıydı zaten. En kötüsü de (aslı var mı bilmiyorum) üst düzey yöneticilerden birinin yaşanan süreç sonunda kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olması.

Velhasıl-ı kelam, bu sektör seni özleyecek Mavi Bilgisayar...

1 yorum:

...Silence, please... dedi ki...

Ben de İzmit deki şubesinin kepenklerini kapattığını görünce şok olmuştum, arkadaşım battı demişti de inanmamıştım..:(

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts