28 Haziran 2009

Karadelik!

500 GB'lık harici diskimde bir karadelik olduğuna inanıyorum. Yani kesin var bence...

Dün Pardus işletim sistemi kurulu masaüstü bilgisayarımdan Western Digital 500 GB harici diske "Kill Bill 2" filmini klasörü ile birlikte taşıdım. Taşıdıktan sonra her filmi adlandırdığım şekilde bu klasörün adını da değiştirdim ve "Kill Bill: Vol 2 (2004)" yaptım.

Sonrasında filmi izlemek üzere 3 gün önce Windows 7 kurduğum dizüstü bilgisayara taktım diski. Fakat burada açtığımda filmin klasörü mevcut değildi. "Acaba başka yere mi taşıdım yanlışlıkla" endişesi ile diğer klasörlere göz attım. Sonuç olarak dedim ki muhtemelen Windows 7'nin bir sorunu. Hatta hata bildirimi yapmayı da düşündüm, lakin her ihtimale karşı Pardus'ta dosyaları tekrar kontrol etmek istedim.

Bu sefer diski tekrar masaüstüne bağladım fakat sürpriz: Klasör burada da mevcut değil. Ara, tara, yok... Filmi direk taşıdığım için filmi de izleyemediğimle kaldım ortada.

Fakat karadelik şüphesi gittikçe artmaya başladı. Daha önce Heroes'un Sezon 3 klasörünün adını değiştirdikten sonra klasörün içindeki tüm bölümler kaybolmuştu.

Harici diskimin içinde benim haberim olmadan bir piconova gerçekleştiğini ve bunun sonucunda oluşan karadeliğin civarındaki dosyaları yuttuğunu düşünmekteyim. :)

4 yorum:

can dedi ki...

dua edelimde kara delık buyuyup once senı sonra bızı goturmesın..:D

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

Aman, aman. Allah korusun! :)

Witchie of Stars dedi ki...

Oh my godness! Belki de Avustralya ve Planet Terror da o karadeliğe düşmüştür?! O_o Dikkatli olmalıyız bence!

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

ha unutmadan, bir de taş var içinde, arada kafama geliyor :)

Bu arada Torrentte düzgün bir avusralya buulamyı bekliyorum çünkü yok. forumlarda da türkçe dublaj var. ama planet teror taş hani.. :D

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts