24 Aralık 2008

Bir Güzel Gün...

Bahsettim aslında, witchie buradaydı bugün, lakin hep bahsettiği Zerrinciği de yanındaydı. İki süper insan misafir olmuş bize bundan daha güzel ne olabilir ki...

Aslında bahsettiğim gibi sabahın köründe gelmediler, kıyamamışlar, uyuduğumuzu düşündükleri için direk okula geçmişler. Bizde okula gidip kaptık geldik onları eve, kahvaltılarını yaptırmak üzere. Geldik, kahvaltılık reçelimizi, peynirimizi çıkardık... Sabah sabah bu kadar güzel şey yetmiyormuş gibi, Onurcuk bize meşhur menemeninden yaptı, yanında da peynir tavalanmış (kendisi ballandıra ballandıra anlatsın diye topu buradan ona atıyorum). Trabzondan gelen Trabzon Ekmeklerimizi ısıttık ve tereyağı ile boca ettik. Ellerimle (Alet işler el övünür) yapmış olduğum ekmekleri de peynir tavalanmış'a daldıraraktan mükemmel kahvaltımızı yaptık. Kahvaltı biter de muhabbet biter mi hiç... Saatlerce oturduk masada çay eşliğinde oradan buradan muhabbet ettik.

Salona geçtikten sonra bize katılan Seval ve James ile birlikte kah muhabbet, kah geyik, kah eğlence derken akşamı ettik.

Sonra vakit geldi uğurladık dünyalar tatlısı iki insanı. Bize kalan, birer derin tebessüm oldu yüzlerimize, hala geçmeyen...

En derin teşekkürlerimle, iyi ki varsınız...

4 yorum:

Onur ŞATIR dedi ki...

Güzeldi, hoştu, içtendi, samimiydi, sıcaktı... Kendini güzel anılar arasına yazdıran bir gündü. Hala yüzümde gülümseme. Uzun bir süre yeter bu mutluluk bana; ufak ufak koparıp katarım günüme:)))

Buraya bu kadar yeter; blogumda uzun uzun yazarım:))

Witchie of Stars dedi ki...

Sabah kalkıp da acıkınca ilk aklıma gelen hepsini yiyemediğimiz menemen oldu =) benim yerime de yiyin valla tadı damağımda kaldı!

Adsız dedi ki...

gulp!
bi hoş oldum!
tek ben değilmişim mutlu mutlu gevşeyen...
yüreklerinize sağlık!
(peynir tavalama diil MUHLAMA!)

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

Azizin Onurcuğu dedi ki:

Muhlama değil o Peynir tavalanmış. Muhlamadan tek farkı mısır unu olmaması.


:)

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts