07 Ocak 2009

Cesetahları!

"kalıtım dediğimiz şey sağolsun ki 20 lik diş gibi bir sıkıntı çekmedim, çekmeyeceğim." demiştim Cesetizleri'nin 20lik diş ağrılarına yorum olarak. Nispet yapar bir eda ile de söylemedim ki...

Yorumu yazdım da ne mi oldu?

Yorumu yazdığımdan beri, o güne kadar tekdüze seyreden öksürüğüm geceleri uyutmaz hale geldi. Vücudumun her tarafı ağrıdan kırılmaya başladı. Bunlar bir nebze yenilir yutulur lakin sinüzit ağrılarım da başladı. Ölümcül durumdayım. Happy Tree Friends'teki elemanlar gibi kafamı gözümü patlatmak, parçalamak istiyorum ağrıdan.

Vah bana, vahlar bana... :(

5 yorum:

Camilla dedi ki...

canm bnmm... cok gecmis olsun

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

Teşekkür ederim... Bir iki güne birşeyim kalmaz diye umuyorum bakalım... :(

gay_kadın dedi ki...

kadının biri
___ki o kadın 4 gün önce kendisine ziza mı ben mi diye sorulan soruya yerlere yatarak gülüp dalga geçiyorsun heralde ''tabi ki zizaaaaaaaaa'' demiş___

sonra üstüne bir gün hatta günlerden çarşamba olan bir gün '' karabasanın olayım ziza'' demiş sanki sana...onun mu ahını aldın acaba da bir gecede bu hale geldin:)

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

Yarın sabahın ilk ışıkları ile birlikte hastaneye koşuyorum... Aradım bugün Turkcell'in kapalıydı be güzelim... Aveadan sana ulaşamıyorum ki, ulaşamam ki.. Yarın tahlil sonuçlarımı beklemek için epey bir vaktim olacak.. Turkcell'ini açık tut.. :)

gay_kadın dedi ki...

ay allahım delireceğim, gördüm aradığını..aveadan nasıl ulaşamazsın, avea hattına noldu yine ???ayrıca günün hiçbir saatinde asla cevaplanmayan aramaların ne kadar sinir bozucu olduğunun farkında mısın sen?? hadi her saat meşgulsün anladım , şu anda uyuyo bile olsan uyan bari duy şu lanet telefonu ama nerdeeeee, tabi ki yine açmadın..niye bir cep telefonun var hiç anlayamadım zaten yıllardır..
ta mam turkcell i mi açık tutucam
ama ''are u aware of what kind of a freak my last boyfriend was???''
daha yeni kurtuldum tekrar turkcell imden aramalara başlayıp bana sardırırsa tüm cefasını sen çekeceksin haberin olsun...:)ayrıca benle konuşmak için ayırdığın zaman diliminin komple zorunluluktan kaynaklandığının kaprisine de hazır ol...tahlil sonuçlarını beklerken bol bol zamanı olacakmış, hıh!

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts