15 Şubat 2009

Terfi

Sevgili angie öğretmenlikten öğrenciliğe terfi etti. Bu kötü haber değil zira kendisi yüksek lisansı kazandı. Aynı zamanda bir aydır bizimle birlikte yaşamaktan bıkmış olacak ki ev tuttu kendileri. Bizimle yaşamaktan bıkmak mı? Bir hafta önce evi tutmuş olmasına rağmen hâlâ bizimle yaşadığına göre durum hiç de öyle değil. Bugün de uyumaya giderken "Ben de yatağıma gideyim artık" diyerek gitti. Artık ne kadar sahiplendiyse yatağı. :) Görünüşe göre 1-2 hafta daha bizde olacak.

Şaka bir yana, gayet memnunum durumdan. Benim için hava hoş yani. Zaten geçen iki hafta içerisinde evde toplamda 8 yatılı misafir ağırlamışız. Ne güzel :)...

Annemin deyişi ile "Allah gelenimizi gidenimizi eksik etmesin, arayan-soran dostlar sağolsun. Geliyorlar biz mutlu oluyoruz, onlar mutlu oluyorlar, ne güzel böyle şeyler!"

2 yorum:

Onur ŞATIR dedi ki...

kalabalığı seviyorum evde; çok nadir yalnız kalmak istiyorum ki o zamanlarda da illa bulurum yalnız kalacak bir yer. Sırf bu kalabalık sevgimden dolayı 10 çocuk yapacam:))) Tek başına yapılmıyo tabi de işte ben istiyom:)) Hayal etsenize: Çocuklar, torunlar 25-30 kişi gelmiş yazın köydeki evime; bahçede koşturuyorlar felan:))

Kalabalık iyidir iyi.

angie dedi ki...

Zizacım, bebişim kalabalığı sevdiğini biliyorum.Sırf bu yüzden ayrılamıyorum sizden, Bensiz ne yapacaklar diye düşünmekten geceleri uyku tutmuyor inan bana:)Ama kötü bir haberim var galiba bugün bensiz kalacksınız,gidiyorum evime,ama hiç belli olmaz akşam geri dönebilirim.

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts