29 Mayıs 2009

Neşeli Diyaloglar - II

Yeni bir Neşeli diyalogla neşenize neşe katmak istedim. Bunu anlattıktan sonra Neşe bana ne katar onu bilemedim yalnız. Gerçi bu sefer diyaloğumuzun yan karakteri Neşe.... Olaya geçiyorum.

Neşe, ortak iki arkadaşımız ve anneleri bir akşam bir araya toplanırlar. Toplam 6 kişi "N'apsak, n'apsak, Tabu oynasak" deyip oyunun başına kurulurlar. Tabii ki takımlar da hazır, anneler bir takım, çocuklar diğer takım. Oyun ilerlemektedir ve sıra çocuklara gelir tekrar, anlatma sırası da Neşe'de... Çıkan kelimeyi hatırlamıyorum lakin "Kraliyet" ile alakalı birşeyler olması muhtemel. Neşe anlatmaya koyulur:

Neşe: Hmmm... Elizabeth ne?
Eylül: Masturbasyon!!
Anneler: ???!
Çocuklar: !!!?

Çocuklar yarılır, anneler şaşırır, oyun biter.

3 yorum:

neş'e dedi ki...

:))
O gün Eylül ile bize giderken konu nerden geldiyse "elizabeth"e gelmişti. Biz "elizabeth"i sadece Serkan'a mal olmuş bi'şey zannediyoduk, malum anlamıyla. Neyse. Kelime de rapunzel'di aslında. Tamamen serbest çağrışım. Elizabeth gibi bi' şey demiştim. Eylül de tabi o günkü konuşmanın üzerine kaçınılmaz olarak mastürbasyon dedi. Bütün suç benim :))
Sonra bir gün kalabalık halde istiklal'de yürüyoruz. Eylül olayı Birkan'a anlatıyor. Elizabeth filan diye. Hani o adı Serkan taktı sanıyoruz ya. Arkadan gelen kızla çocuk kopunca anladık. Öyle bir terim varmış :)

H. Aziz KAYIHAN dedi ki...

günün önceki saatlerinde yaptığınız o muhabbeti biliyordum ama yine de yazan ben olayım istemedim.. :) Lakin terim'in ne kadar dar alanda kullanıldığını zannettiğinizi bilmiyordum.. :D Buna yarıldım..

Kendin yaz, kendin gül... :) sevdim bu işi.. Katmerli gibi oluyor..

Unknown dedi ki...

Sen hikayenin azına sıçmışsın olm. Bu ne lan? Böyle değil bu?:D

Neyse Neşe olayı özetlemiş lakin yazdığı son kısım da harbici bir Neşeli Diyalog konusu olabilir. Serkan taktı sanıyoruz ne demek ya? :D:D Bir de bana mal etmişler. Zibidilere bak sen. :)))

Ne İzliyorum?

StZiza

En Son Yazılar

randomposts